Mijn favorieten

Griftstaete Wapenveld

Aan de rand van het centrum van Wapenveld, wordt een nieuw appartementengebouw gerealiseerd, geheten Griftstaete. Deze naam is gebaseerd op het kanaal waar het appartementencomplex aan ligt. Dit kanaal heette vroeger De Grift en heet nu het Apeldoorns Kanaal. De appartementen zijn levensloopbestendig en voor een boodschap loopt u zo naar de winkels.

Wapenveld ligt tussen de steden Apeldoorn en Zwolle. Zwolle ligt op ongeveer 10 kilometer van het dorp en is een dynamische Hanzestad met een bruisende binnenstad. Het gezellige Apeldoorn ligt op 20 minuten rijden van Wapenveld, hier vindt u Paleis het Loo, de Apenheul en familiepretpark Julianatoren. Naast deze steden vindt u rond Wapenveld ook een aantal dorpen met een eigen karakter en charme, denk aan Hattem, Heerde en Epe.
De natuur in en rondom Wapenveld heeft veel te bieden. De gebieden lenen zich perfect voor een wandeling, een fietstocht, sport of dagrecreatie. Op een mooie dag kunt u bijvoorbeeld een fietstocht via de Ijssel naar Zwolle fietsen,
daarbij is een tussenstop in het gezellige Hattem een echte aanrader. Voor outdooractiviteiten kunt u terecht bij Vrieze's Erfgoed. Hier kunt u bijvoorbeeld gaan kanovaren en kinderen kunnen hier vlotten bouwen. Met een unieke mix van natuur en steden om de hoek is Wapenveld een bijzondere plek om te wonen. Of u nu een gezellige avond uit wilt
in Zwolle of Apeldoorn of juist van de rust wilt genieten op de Veluwe: Wapenveld biedt u het u!

De nieuwbouwappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Er zijn zes verschillende type koopappartementen waar u uit kunt kiezen. Waar de één een extra verdieping heeft, biedt de ander een riante logia of balkon.

De driekamer-appartementen variëren in grootte en hebben afhankelijk van de ligging een balkon, terras of loggia. Alle appartementen worden uitgevoerd met een luxe SieMatic designkeuken. SieMatic geldt als één van meest innovatieve keukenproducenten. Hun keukens onderscheiden zich door originele oplossingen die het wonen mooier maken en meer gemak en plezier geven bij alles wat u in de keuken doet. Daarnaast worden de appartementen opgeleverd met sanitair en tegelwerk. 

Met een nieuwbouwappartement bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan energielasten en onverwachte hoge onderhoudskosten zijn uitgesloten. Daarnaast is de rente nu historisch laag, kortom dé tijd om te kopen! Informeer alvast naar uw financiële situatie bij uw financieel adviseur, u zult versteld staan van de mogelijkheden. Heeft u een aantal jaar geleden al een woning gekocht? Ook dan biedt de lage hypotheekrente mogelijkheden, wie weet woont u straks in een grotere en duurzamere woning voor hetzelfde geld!


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring