Mijn favorieten

Bovenkamp Heerde

Verkoop Bovenkamp II fase 3b van start gegaan!

De verkoop van de volgende en voorlopig laatste fase van de Bovenkamp is op 22 mei 2018 van start gegaan. Tot 29 mei kon je je inschrijven via: https://www.nieuwbouw-bovenkamp.nl/service/mijn-eigen-huis. Je kunt je daar ook als reservekandidaat opgeven. Je weet maar nooit!
 

Buitengewoon wonen in Bovenkamp. 

Uitgestrekte landerijen, overdadig groen en het door bomen omgeven ‘Baronnenlijntje’. Wonen in Bovenkamp in Heerde voelt alsof je omarmd wordt door de natuur. Je merkt direct de gemoedelijkheid van het dorp op: een praatje op de hoek van de straat, een vriendelijke lach in het voorbijgaan. Tel daar een moderne woning met veel leefruimte bij op, en je weet: in Bovenkamp is het buitengewoon prettig wonen. 

Kindvriendelijke hofjes.

Kleine hofjes en weinig doorgaand verkeer zorgen ervoor dat Bovenkamp een fijne omgeving is voor kinderen om op te groeien. Bovendien worden er verspreid over de wijk speelplekken aangelegd. Dat maakt buitenspelen alleen maar leuker. Sowieso is het door de ruime, autoluwe opzet en het bestaande groen fijn om in Bovenkamp buiten te zijn. Hier woon je echt op je gemak.

Meer informatie op: www.bovenkampheerde.nl
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring