Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Stoor je je aan die kleine ruimtes in jouw huis? Is er geen plek om rustig met jouw hobby bezig te zijn? Altijd al gedroomd van een grote tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen? Wordt die grote tuin een blok aan uw been en lijkt een appartement u wel wat?


Dan kan verhuizen de juiste stap zijn. De eerste stap die je dan zet is ons bellen. Om een keer een kop koffie te drinken en wat dingen door te spreken. Om de woning op te nemen en een waarde te geven. Wat de vraagprijs zou kunnen zijn en wat de opbrengst zou kunnen zijn. En of er misschien al kandidaten in de markt zijn die jouw woning willen kopen. En daarna kun je óf verder dromen óf echt de stap gaan nemen om je huis te verkopen.
 
En waarom zou ik dan de woning niet zelf verkopen via Facebook? Omdat wij een groot netwerk hebben met huizenzoekers. De woning alleen via ons op Funda kan komen te staan. Je dan een veel groter bereik hebt en daardoor veel meer kopers en dus een hogere opbrengst kunt krijgen. Omdat je niet alles kunt weten van de juridische haken en ogen. Niet alles weet van bouwkundige gebreken. Omdat je niet alles zelf kunt en het veel rust geeft als je iemand hebt voor dit soort ingewikkelde dingen.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring