Mijn favorieten

Taxaties

Huis kopen

Wanneer je een huis koopt, heb je een taxatierapport nodig. Een onafhankelijke taxateur bepaalt wat de woning waard is. In de meeste gevallen moet dat een gevalideerd rapport zijn. Goedgekeurd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Zo’n taxatierapport kunnen wij voor je maken. Wil je weten wat dat kost? Bel ons dan voor een offerte.Verbouwen of verhuizen

Twijfel je of je wilt verhuizen of toch gaat verbouwen? Dan is het handig om te weten wat jouw huis waard is. Misschien kun je net zo goed naar een grotere woning verhuizen. Dan is een gratis waardebepaling voldoende. Besluit je toch te gaan verbouwen maar heb je niet genoeg spaargeld? Dan wil de bank een taxatierapport, omdat je jouw hypotheek wilt ophogen. Dan heb je toch weer een gevalideerd rapport nodig.

Verkoop aan familie

Hebben jouw ouders een woning die zij willen verkopen? En is er een familielid die interesse heeft? Dan wil je dat een onafhankelijk persoon zwart op wit zet wat die woning waard is. Bel ons voor een offerte.

Scheiding

Ook wanneer je besluit te gaan scheiden, heb je ons nodig. Misschien wil één van beiden de woning kopen. Dan moet de waarde natuurlijk wel bepaald worden. Met een taxatierapport heb  je een onafhankelijke waarde in handen die je ook kunt gebruiken voor de financiering.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring