Mijn favorieten

Gerealiseerde projecten

Wij verkopen niet alleen woningen. Als een projectontwikkelaar een stuk grond wil aankopen, adviseren wij ontwikkelaars en aannemers ook wát er gebouwd moet worden. Bouwen voor de vraag. Dat is natuurlijk heel belangrijk om het project te laten slagen. Op deze pagina zijn een aantal projecten te vinden die ons kantoor heeft begeleid en verkocht.
 


Heerde - De Bovenkamp

Het nieuwbouwplan De Bovenkamp is een groot gebied waar een grote diversiteit aan woningen is gerealiseerd. Rond 2006 zijn de eerste woningen gebouwd. Het plan is daarna in meerder fasen uitgevoerd. De wijk bestaat uit een variëteit aan woningen, zowel koop als huur. Van tussenwoningen tot twee-kapper en van kavels tot hoekwoningen.
In 2018 is de laatste fase van dit project afgerond en zijn alle woningen verkocht.

 

  
 

  

  

 Heerde - Gerard van Veldepassage "Velderhoff"

De Gerard van Veldepassage is een appartementencomplex gebouwd in 2007 met twaalf appartementen verdeeld over een aantal verdiepingen. Op de begane grond zijn diverse commerciële ruimten gerealiseerd en zijn er ondergrondse parkeerplaatsen voor de bewoners. De architectuur is bijzonder door het markante 'torentje' op de hoek. Daarnaast is er gebruik gemaakt van diverse kleuren stenen in de gevel, zijn er boogvormige puien en een arcade aan de zijkant met daarin toegang naar de diverse ruimten. Omdat het op een prominente plek midden in het centrum van het dorp staat, is er bij het ontwerp rekening gehouden met de omgeving en is er niet bezuinigd op het aanzicht van het gebouw.


 

 

 Heerde - Dorpsstraat/ Schoolstraat "De Heerdenaer"

Het appartementengebouw "De Heerdenaer" is net als de Gerard van Veldepassage met de voorzijde aan de hoofdwinkelstraat gelegen. Ook hierbij is gekozen voor een bijzondere architectuur en bijbehorende keuze in materialen. Qua kleuren past ook dit gebouw goed bij de Gerard van Veldepassage en in de uitvoering is niet bezuinigd op kwaliteit en diversiteit. Op de verdieping zijn maar liefst twintig appartementen met een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder. Op de begane grond zijn er diverse aantrekkelijke commerciële ruimten gerealiseerd op deze A1-loactie.
 

HEMA Heerdenaer Heerde Schoolstraat appartementen winkelsHeerde Schoolstraat appartementen winkels Olthuis Heerde- Witte en blauwe Villa

In samenwerking met Triada hebben wij de 11 koopappartementen verkocht die zich in de Witte en Blauwe Villa bevinden. De beide gebouwen zijn rond 2011 gebouwd en staan op een erg opvallende plek aan de rand van het winkelgebied van Heerde en tegenover een mooi plantsoen. De architect heeft bij het ontwerp de klassieke villa's die in de directe omgeving staan, in moderne vorm getekend. De appartementen in de Blauwe Villa zijn zeer riant. In dat gebouw bevinden zich dan ook slechts vier appartementen. Ook de zeven appartementen in de Witte Villa zijn comfortabel en ruim. De penthouses bieden een mooie uitkijk over het centrum van Heerde. Beide villa's hebben een eigen lift en toegang tot de parkeerkelder en de binnentuin.

          Witte en blauwe villa Triada Epavlis appartement
 Heerde - Kristalschool

Op de plek waar voorheen de basisschool de Kristalschool stond is een kleinschalig nieuwbouwproject door ons begeleid. Het project bestaat uit 8 eengezinswoningen, 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen. Daarbij is door ons geadviseerd om ook de mogelijkheid te creëren om op de begane grond te slapen en te baden. Hierdoor zijn de kopers van de woningen een uiteenlopend gezelschap van senioren en (door)starters.
Foto rechts: start bouw juni 2018
 


Wapenveld - Griftstaete

Aan de rand van het centrum van Wapenveld, is in 2018 een nieuw appartementengebouw gerealiseerd, geheten Griftstaete. Deze naam is gebaseerd op het kanaal waar het appartementencomplex aan ligt. Dit kanaal heette vroeger De Grift en heet nu het Apeldoorns Kanaal. De appartementen zijn levensloopbestendig en voor een boodschap zijn de winkels op loopafstand. De nieuwbouwappartementen zijn verdeeld over drie woonlagen. Er zijn zes verschillende type koopappartementen. De driekamer-appartementen variëren in grootte en hebben afhankelijk van de ligging een balkon, terras of loggia. 


 


Welsum - 't Hemelrijk

In het prachtige rivierenlandschap van de IJssel binnen de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn, Zwolle is een kleinschalig nieuwbouwplan gerealiseerd. Er zijn in totaal 10 ruime eengezinswoningen gebouwd, 4 riante 2-onder-1-kapwoningen en waren er 3 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning. 


 

Het Scala

Op de plek waar voorheen de school De Spreng aan de Duisterestraat/ Andoornstraat in Heerde heeft gestaan, zijn in 2020 eenentwintig nieuwe woningen gebouwd. Nikkels uit Twello heeft deze locatie her-ontwikkeld nadat de school is verhuisd naar de Rhijnsburglaan. Het is een mooie locatie op loopafstand van het centrum. De woningen zijn ook nog eens geheel gasloos gebouwd, zijn zeer energiezuinig en daarmee klaar voor de toekomst. Het is een mooi plan voor zowel jong als oud. Multifunctionele woningen met slaap- en badkamer op de begane grond en eengezinswoningen maken het plan afwisselend en kwam het tegemoet aan de wensen voor starters en senioren.

In totaal zijn er 21 woningen in drie verschillende typen gerealiseerd. Naast de multifunctionele woningen, zijn er acht ruime eengezinswoningen in twee blokken van vier woningen en zeven ruime rijwoningen met verschillende geveluitstralingen.

      

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring