Mijn favorieten

NVM Nieuwbouwspecialist

Vraaggestuurd bouwen, dat is bouwen waar behoefte aan is. Zowel kwantitatief als kwalitatief. Ons doel is een gezonde woningmarkt. Daarbij is de relatie tussen de huidige woningvoorraad en toekomstige nieuwbouwplannen en woningbehoefte erg belangrijk. Kole Makelaars is NVM nieuwbouwspecialist. Wij zijn analist, adviseur en makelaar in één.

Hebt u een plan waar u onze mening over wilt hebben? Maak gerust een afspraak met ons, dan kijken wij er naar. 

Wij als NVM nieuwbouwspecialist vertalen de vraag vanuit de markt naar een onderbouwd advies voor u als projectontwikkelaar of bouwer. Vervolgens spelen wij een actieve rol spelen bij de marketing en de verkoop of verhuur van het project.

NVM nieuwbouwspecialisten komen regelmatig bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen en om samen te werken aan de kwaliteit van hun dienstverlening. Om NVM nieuwbouwspecialist te worden, is aantoonbare praktijkervaring en een kennistest noodzakelijk en ook werkt de specialist volgens een vastgestelde kwaliteitsnorm.

Ons kantoor is geregistreerd NVM Nieuwbouwspecialist en heeft deze kennis en kunde in huis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een plan dat wij van A tot Z kunnen begeleiden.

Op onze pagina gerealiseerde projecten, kunt u zien welke mooie projecten wij tot een succesvol resultaat hebben gebracht.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring