Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Ons kantoor bestaat uit een team van 4 mensen.

 

Kole Makelaars

Isaac Kole
Isaac Kole
Register Makelaar/ Taxateur
Isaac Kole is directeur en eigenaar van het makelaarskantoor. “Ik heb een groot netwerk in Heerde en omgeving. Op de scholen, maar ook bij verenigingen ken ik veel mensen. Daarnaast heb ik een groot zakelijk netwerk. Ik weet wat er speelt in de markt. Wie is er op zoek, wie heeft verhuisplannen en wie wil ook daadwerkelijk zijn huis gaan verkopen.”

Isaac heeft ervaring opgedaan bij diverse kantoren in de randstad, Ermelo en rondom Heerde. Hij kan moeilijke zaken goed uitleggen en gaat door het vuur voor zijn klanten. Ook vindt Isaac een persoonlijke band met de klant belangrijk en steekt daar veel tijd in.
Willie Companjen-Dokter
Willie Companjen-Dokter
Register Makelaar/ Taxateur
Willie Companjen- Dokter was voorheen directeur en werkt nu als Register Makelaar Taxateur bij het kantoor. “Doordat ik al jaren in Heerde werk ken ik Heerde en de omliggende plaatsen heel goed. Ik heb me de omgeving echt eigen gemaakt en weet welke spelers er op de markt zijn.

In al die jaren heb ik me hard gemaakt voor meer nieuwbouw in deze regio. Resultaten van die inspanningen zijn bijvoorbeeld de Bovenkamp in Heerde, Witte en Blauwe Villa en vele andere herontwikkelingslocaties. Ik kan er nog elke keer van genieten als ik er langsrijd. Het is erg dankbaar werk om daar je steentje aan bij te hebben gedragen.”

Willie’s filosofie dat je als dorpsmakelaar een generalistisch makelaar moet zijn, geldt nog steeds. Je weet als makelaar overal wat van en kunt vrijwel elke klant bedienen.
Jony Vermeule-van Vloten
Jony Vermeule-van Vloten
Telefoniste receptioniste
Jony Vermeule- van Vloten werkt al heel wat jaren bij het kantoor. Ze is begonnen als telefoniste maar is met het bedrijf meegegroeid. Naast receptioniste houdt zij zich met allerlei administratieve zaken bezig.

“Ik houd van het contact met de mensen. Voordat ik hier kwam, werkte ik bij een zelf opgezette peuterspeelzaal. Daardoor heb ik veel ouders en kinderen leren kennen. Het is mooi om te zien dat ook zij steeds stappen zetten in elke levensfase. En dat wij daarbij mogen zijn, daar geniet ik van.” Mensen moeten zich bij ons thuis voelen en daar zorgen wij als team voor.
Cathelijn veltkamp
Cathelijn veltkamp
Assistent Register Makelaar Taxateur
Cathelijn Veltkamp is een aantal jaar geleden bij het kantoor komen werken. Zij heeft de opleiding HEAO Management Economie en Recht gedaan richting Onroerend Goed en Makelaardij. Zij heeft werkervaring opgedaan bij verschillende makelaarskantoren en een woningcorporatie. “Hoe zet je een woning zo goed mogelijk in de markt? Dat is voor mij de uitdaging. Maar ook, hoe houd je die aandacht vast? Elke keer bedenken hoe je een woning op een verrassende manier aan kunt bieden. Via Funda, maar ook via Social Media. En dat het werkt, dat blijkt. Onze video's worden heel veel bekeken en veel gedeeld. We krijgen daar erg veel positieve reacties op."

Om haar kennis te vergroten heeft Cathelijn een cursus Digital Marketing gevolgd. Op die manier kan zij met de klant gericht een plan van aanpak maken. In 2019 heeft zij haar studie Assistent Register Makelaar Taxateur afgerond. Daardoor kan zij haar collega's op kantoor nog beter ondersteunen en mag zij ook bezichtigingen doen.